Z RAZLIČNIH POTI V SLOŽNO BIVANJE

Veseli december

Spoštovani CAF-ovci, člani in članice Centra aktivnosti Fužine!

Vstopamo v zadnji, prazničen in pravljičen mesec – december. Preden zajadramo v novo leto 2017 ter si zaželimo vse najboljše in najlepše, nas čaka še veliko lepih trenutkov in misli. Za vas smo pripravili:

ODPRTJE RAZSTAVE GLINENIH IZDELKOV ČLANOV CAF-a: Vabimo vas na odprtje razstave članov CAF-a, ki obiskujejo tečaj oblikovanja gline pod mentorstvom učiteljice Saše Miklič, ki bo v četrtek, 1. decembra, ob 16.00. Odprtje razstave bo popestril MPZ Vevče.

SLUH IN NAGLUŠNOST: Vabimo vas na predavanje o sluhu in naglušnosti, ki ga bo organiziralo podjetje  Neuroth, ki se v Avstriji že od leta 1907 ukvarja s to tematiko. Direktor podjetja Branko Dragan, ki ima več kot 20 let izkušenj na področju in dela tako s strankami kot z razvojem tehnologije slušnih aparatov, vas bo na predavanju in predstavitvi seznanil o anatomiji, vzrokih za naglušnost, zaščiti sluha, kaj storiti, ko besede postanejo nerazumljive, predstavitvi njihovega podjetja, ter odgovoril na vsa vaša vprašanja, povezana z vašim sluhom. Predavanje s predstavitvijo  bo v petek, 2. decembra, ob 14.00.

VELIKANČEK IN PRAVLJIČNA TRŽNICA Z OBISKOM DEDKA MRAZA: Vabimo vas na prireditev in sejem Velikanček in pravljična tržnica, ki ga vsako leto organizirata Četrtna skupnost Moste in Društvo SPM. Predstavile in sodelovale bodo različne organizacije s področja socialnega varstva, kulture, arhitekture, oblikovanja, športa, šolstva, zdravstva, varstva otrok in odraslih, ki delujejo v našem okolju. Prestavil se bo tudi CAF in CAF-ovci, ki bodo mimoidoče navduševali s petjem, plesom, itd. Prireditev bo potekala v četrtek, 8. decembra, med 14.00 in 18.00 pred knjižnico Jožeta Mazovca.

SAMOMASAŽA – SAMOOZDRAVLJENJE: Vabimo vas na strokovno predavanje o zdravju z Bredo Rajgelj. Za zdravo, srečno uspešno in kreativno življenje je treba nekaj narediti, ko je človek še zdrav in visokega duha. Ustvariti si je treba nove navade, za to pa je potrebno znanje. Samomasaža – samozdravljenje so tehnike, ki stimulirajo energetske točke in energijske kanale, da življenjska energija zopet veselo in živahno steče po telesu. In kakšen je rezultat? Lahkotnost, živost, zainteresiranost za vsakdanje delo. Predavanje bo v petek, 9. decembra, ob 14.00.   

Na drugi strani dopisa vam posredujemo vabilo na prednovoletno zabavo, ki jo bomo organizirali v četrtek, 15. decembra, ob 17.00.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo vsakega srečanja z vami.